stress/burnout - wandelcoaching
zonsopkomst-2
... van vermoeid naar vitaal.

stress/burnout

 

druk, druk, druk… te druk?

Stress is een bekend verschijnsel en iedereen heeft er wel eens last van. De oorzaken van de stress kunnen te maken hebben met je werk, je privéleven, of een combinatie van beide. Ook ingrijpende gebeurtenissen die je niet hebt verwerkt kunnen een constant gevoel van stress geven. Uiteindelijk kan deze voortdurende stress ertoe leiden dat je niet meer goed functioneert. Als stress je leven zodanig beïnvloedt dat je fysieke en/of mentale klachten krijgt, is het hoog tijd om in te grijpen om erger te voorkomen. Gun jezelf een gezonder leven!

voor wie

Voel je je gestrest, is je leven te druk en zit je dag te vol? Je wilt wel veranderen, maar ziet even niet hoe dit aan te pakken? Een paar wandelingen met een coach kunnen je inzicht geven in jouw stress onderhoudende patronen en hoe je kunt veranderen.

burnout

Heb je al lange tijd last van stress die je belemmert in je dagelijkse doen? Ben je overspannen of ziek thuis met een burn-out? Dan is het raadzaam om het grondig aan te pakken met de behandeling herstel van een burn-out.

In mijn gratis e-boek over Burn-out: van aanloop naar aanpak lees je hoe je tijdig een burn-out kunt herkennen en wellicht voorkomen. Ook hoe je kunt herstellen en wat je als manager kunt doen.

 

voor informatie, tarieven of aanmelden: contact