wandelretraite frankrijk - wandelcoaching
Voorgevelboerderijchalmessin-1

wandelretraite frankrijk

Helend wandelen – onderweg zijn naar jezelf

Onthaasten, creëren en genieten, dat zijn de waarden die tijdens deze week centraal staan. Door aandachtsvol bezig te zijn met meditatie, lange wandelingen en zinvolle gesprekken kom je helemaal tot rust. Er is veel tijd en ruimte voor dat wat je innerlijk bezig houdt. Daarnaast bieden de prachtige omgeving, het gastvrije onthaal op Le Pèlerin en de dagelijkse inspiratieoefeningen volop gelegenheid om ook met elkaar te genieten.

Na de wandelretraite voel je je zowel uitgerust als opgeladen. Je bent sterker verbonden met jezelf en geïnspireerd om die dingen te doen waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt.

Levenskunst

Als jij de kunstenaar was die je eigen leven vorm mocht geven, hoe zou je dat dan willen doen?  Deze gedachte vormt de basis voor de invulling van deze week. Het dagprogramma heeft een vaste structuur, in de opbouw is een evenwichtige afwisseling tussen inspanning en ontspanning, tussen met jezelf zijn en met elkaar zijn, tussen stil zijn en sociaal zijn. Onnodige (stoor)zenders zetten we uit, geen sociale verplichtingen. Het tempo is steeds rustig, zodat we aandachtig en ontvankelijk kunnen zijn voor dat wat er is, in en om ons heen.

Vanuit deze verbondenheid kan de inspiratie ontstaan die tot een nieuwe creatie leidt. Hiervoor zijn dagelijks oefeningen die je hierbij op weg helpen. Aan tafel genieten we van heerlijk gezonde maaltijden en … gelachen worden mag er ook!

Voor wie?

Als je de behoefte hebt om volledig tot rust te komen. Als je wilt genieten van de stilte en de schoonheid van de natuur. Als je inspiratie wilt opdoen en andere mensen wilt ontmoeten.
Kortom: voor wie zichzelf een bijzondere ervaring gunt.

Waar?

Midden in de uitgestrekte natuur, tussen de Champagne en Bourgogne, ligt het plaatsje Chalmessin (650 km vanaf Utrecht). In dit stille gebied tussen twee natuur parken, met prachtige loofbossen, weilanden, beekjes, heuvels en vergezichten, staat het oude landhuis Le Pelerin (de pelgrim). Een huis met een authentieke sfeer, ruime kamers, een zwembad en een weiland om te kamperen.

Wanneer?

In week 33, vanaf zondag 14  tot en met zaterdag 20 augustus.

Kosten

Verblijf in 2 of 3 persoonskamer, incl. alle maaltijden: € 595,-
(kamperen in eigen tent € 495,-)

Voor meer informatie en aanmelden: contact