over mij

Ik houd ervan om buiten te zijn, wandelend, tuinierend of dagdromend.

In de natuur voel ik me zowel vrij als verbonden en het geeft me zowel rust als inspiratie. Daarom heb ik ervoor gekozen om ook mijn coachpraktijk uitsluitend buiten te doen. Op deze manier kan ik de helende kracht van de natuur optimaal inzetten. Mijn werkterrein strekt zich uit van Amsterdam, tot in de verre omtrek.

Persoonlijke ontwikkeling is een innerlijke drang waar ik mee steeds bezig blijf. Mijn inspiratiebronnen vind ik in het leven zelf, in de filosofie van de levenskunst, de taoïstische wijsheid uit het Oosten en sinds kort in de oude sjamanistische kennis. De schone kunsten bieden mij troost en steun om het leven beter te begrijpen. En regelmatig volg ik een retraite om ook de ziel te voeden.

Ik ben opgeleid als Trainer en Coach bij de JJ-Trainersacademie, studeerde Filosofie & Spiritualiteit aan de VU en heb de specialisatie voor stress- en burn-outcoach gevolgd bij het CSR-Centrum (Chronisch Stress Reversal). Ik werkte eerder als docent omgangskunde, mode- en kostuumontwerper, communicatieadviseur, -trainer en coach. Maar … wandelcoach is mijn favoriete beroep, het geeft mij vrijheid, voldoening en vervulling. Lees ook het artikel in Wandel.nl

Professioneel ben ik aangesloten bij de Beroeps Vereniging Groene Zorg  en La Scuola, Academie voor Levenskunst. Ik ben ook te boeken via Coaching voor Mij, Steunpunt Levenskunst of Burnoutteam.

Verder ben ik moeder van twee fantastische dochters en vaak te vinden in mijn volkstuin, een paradijsje aan de dijk. Tot slot vind ik humor een onmisbaar element in de samenwerking.